MVO

Voor de toekomst

Voor de toekomst

In alle Valk Exclusief vestigingen staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog op de agenda. Duurzaamheid is hierbij een belangrijk uitgangspunt. Dat betekent dat er op alle fronten rekening wordt gehouden met de footprint die wij als organisatie achterlaten.

Zo zorgen wij onder andere dat alle opgewekte warmte in onze hotels wordt hergebruikt en dat organisch afval wordt gebruikt als grondstof voor biocentrales. Niet alleen geopende vestigingen letten op hun duurzaamheid, maar ook de vestigingen in aanbouw dragen hun steentje bij door zo duurzaam mogelijk te bouwen. Ze worden allen gebouwd conform de BREEAM cetificering.

Onze hotels blijven innoveren en gaan mee met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid. Zo proberen wij in alle facetten te doen wat mogelijk is om onze bijdrage te leveren aan een mooiere en toekomstbestendige leefomgeving. Wilt u meer weten over wat wij zoal doen? Neem dan een kijkje in onze MVO brochure.

MVO

Valk Energy

Valk Energy

Ook wij zijn bij de tijd en blijven onze hotels innoveren en vernieuwen. Dit houdt in dat de meeste van onze hotels inmiddels zijn uitgerust met laadpalen voor het laden van elektrische auto’s. Rijdt u over de Nederlandse snelwegen en moet u nodig uw elektrische auto opladen? Dan hoeft u nooit lang te zoeken. U vind altijd een hotel in de buurt met een oplaadpunt. Onze hotels zijn strategisch gelegen aan de meest belangrijke snelwegen, zodat een elektrische auto opladen nooit meer een probleem hoeft te zijn.

Steeds meer van onze hotels bieden de nieuwste oplaadtechnieken aan voor uw elektrische auto. Tijdens het opladen kunt u op locatie een kop koffie drinken, uw mail checken of even ongestoord werken. Wilt u weten waar er gebruik van Valk Energy laadpalen wordt gemaakt? Neem dan een kijkje op deze pagina.